Пожежники врятували вчора на Львівщині чотирьох людей

10:50 28 лютого 2017 р.

Наслідки пожежі в житловому будинку №5 на вулиці Шота Руставелі в Золочеві

Наслідки пожежі в житловому будинку №5 на вулиці Шота Руставелі в Золочеві
Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Займання виникли в Золочеві й Дрогобичі.

У понеділок, 27 лютого о 21:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку №5 на вулиці Шота Руставелі в Золочеві, в якому в цей час перебували жінка 1979 року народження та чоловік 1982 року народження. Займання спричинило сильне задимлення у помешканні, відтак, жінка шукала порятунку через вікно, однак застрягла у віконних ґратах.

Чоловік через щільне задимлення також не міг покинути помешкання самостійно. Вогнеборці винесли потерпілого зі задимленого будинку на свіже повітря, й передали медикам. 

Жінку вивільнили із віконних ґратів і також передали медикам. Шестеро вогнеборців ліквідували пожежу о 21:41. Вогонь встиг знищити вхідні двері, пошкоджено стіни на площі 20 квадратних метрів.

Про це повідомили сьогодні, 28 лютого, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.

Також у понеділок, 27 лютого о 23:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в підвалі п’ятиповерхового житлового будинку №76 на вулиці Грушевського у Дрогобичі. Вогнеборців викликав мешканець будинку, побачивши дим з підвалу.

Пожежа спричинила сильне задимлення, через що рятувальники ліквідовували займання у апаратах захисту органів дихання. Під час пожежі у підвальному приміщенні перебували два чоловіки –  1965 та 1975 років народження. Фахівці ДСНС вивели потерпілих із задимленого приміщення та передали працівникам швидкої медичної допомоги.

Восьмеро рятувальників ліквідували пожежу о 00:16. Вогонь встиг знищити лише сміття на двох квадратних метрах.

Про це також повідомили сьогодні, 28 лютого, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів