Пожежа змусила ромів залишити Львів

15:05 22 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Займання виникло в самовільному поселенні прибульців зі Закарпаття на вулиці Конюшинній.

У Львівському обласному управлінні поліції повідомили сьогодні, 22 липня: «У Львові в ніч з 21 на 22 липня виникла пожежа на території самовільно зведеного поселення, в якому проживали мешканці Закарпатської області. Інформація про пожежу від мешканців поселення, зведеного з наметів та тимчасових конструкцій за територією одного з торгівельних центрів на вулиці Конюшинній у Львові, до рятувальників та поліції не надходила. Правоохоронці виявили задимлення та вогонь під час патрулювання даного району».

«На момент прибуття працівників поліції на місці поселення не було жодного мешканця, горіли залишки тимчасових конструкцій. До медичних закладів Львова звернень постраждалих під час пожежі на вулиці Конюшинній на даний час не надходило», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«За попередньо отриманими даними, з настанням теплого періоду на території самовільного поселення проживало близько 60 осіб, з яких близько 20 дітей, мешканці Закарпатської області. Обставини займання встановлюються», – повідомили сьогодні, 22 липня, на сторінці Львівського обласного управління поліції в інтернет-мережі «Facebook».

Натомість в інформмаціій агенції УНІАН розповіли: «У Львові сьогодні вночі згоріло самовільне поселення ромів, яке облаштували мешканці Закарпатської області на початку літа. З власних джерел УНІАН стало відомо, що мешканці ромського табору після пожежі сьогодні вночі виїхали потягами на Закарпаття. З початку літа у Львові з‘явилася велика кількість осіб ромської національності із Закарпатської області, які докучали туристам жебрацтвом, скоювали крадіжки та інші злочини».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів