Пориви вітру знеструмили на Львівщині 13 населених пунктів

09:20 10 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: pplus.in.ua

Аварійними бригадами ПАТ «Львівобленерго» будуть проводитись роботи по ліквідації пошкоджень у Городоцькому, Миколаївському та Жидачвському районах.

«Увечері 9 лютого та вночі 10 лютого внаслідок несприятливих погодних умов (пориви вітру до 20 метрів за секунду) у Городоцькому, Миколаївському та Жидачвському районах було пошкоджено три повітряні лінії 6-10 кВ (дві – повністю, одну – частково), що привело до знеструмлення 24 трансформаторних підстанцій 10/0,4 кВ», – повідомили сьогодні, 10 лютого, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Без електропостачання тимчасово залишились 13 населених пунктів (10 – повністю, три – частково). Зокрема, у Городоцькому районі – вісім населених пунктів (сім – повністю: села Градівка, Вигодівка, Добряни, Путятичі, Милятин, Бар і с. Шоломиничі та частково – Родатичі); у Жидачівському районі – три  (два – повністю: села Добривляни й Загірочко, один – частково: село Вовчатичі); у Миколаївському районі – два населених пункти (один – повністю: село Бродки, один – частково: село Ілів). З початком світлого часу доби аварійними бригадами ПАТ «Львівобленерго» будуть проводитись роботи по ліквідації пошкоджень та відновленню електропостачання населених пунктів». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів