Патрульні зупиняли бійку у Львові пострілами в повітря (відео, оновлено)

10:45 23 серпня 2016 р.

ЖК «Сихівська вежа»

ЖК «Сихівська вежа»
Фото: zaxid.net

Учасники конфлікту застосовували лопати та інший садовий інвентар.

«На вулиці Антонича, 3 виник конфлікт між мешканцями (в яких – ОСББ) новобудови та забудовником. Останній заборонив мешканцям провести самостійно світло в будинок, – повідомив сьогодні, 22 серпня, депутат Львівської міськради й голова виконкому ГО «Варта 1» Ігор Зінкевич. – Була бійка. Патрульна поліція змушена була застосувати зброю – постріл в повітря, оскільки неможливо було зупинити бійку. Були чотири постріла в повітря».

Ігор Зінкевич повідомив це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook». Натомість у прес-службі Патрульної поліції Львова уточнили:

«Патрульні прибули на виклик в новобуду на вулиці Антонича у Львові. У бійці з обох сторін брали участь близько 20 осіб, деякі з них були з лопатами та іншим садовим інвентарем. Поліцеіянти намагалися розвести учасників конфлікту, але це їм не вдавалося.

У зв'язку з цим, відповідно до чинного законодавства, патрульні застосували табельну зброю – чотири постріли в повітря, після чого бійку вдалося зупинити. На даний час на місці бійки працює слідчо-оперативна група – обидві сторони конфлікту пишуть заяви на протилежну сторону».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів