У Львові оштрафували депутата міськради Ігоря Зінкевича

18:00 27 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Ігоря Зінкевича в інтернет-мережі «Facebook»

Голова виконкому громадського формування «Ватра-1» порушив правила дорожнього руху.

Новообраний депутат Львівської міськради й голова виконкому громадського формування «Ватра-1» Ігор Зінкевич повідомив сьогодні, 27 листопада, вночі про таке (авторський оригінал тексту збережено без редагування):

26 27 листопада 2015 року о 23:35 – перша моя постанова за порушенная ПДР 15.9.Е. Отже, при патрулюванні на вулиці Шевченка 358 в Рясному-1 здійснив зупинку біля нічного кіоску для купівлі сигарет і шоколадки, включив аварійку (даний факт зафіксована на відеореєстраторі, зупинка тривала рівно одну хвилину й 30 секунд). До мене під’їхала патрульна поліція, яка вказала на моє порушення і попросила показати цивілку і документи на мій транспортний засіб.

Після ознайомлення з моїми документами вирішили скласти протокол про порушення ПДР 15.9.Е (опис: водій здійснив зупинку ближче 30 метрів від посадкових майданчиків для зупинки маршрутки ТІЗ, чим порушив пункт правил ПДР 15.9.Е ) Адміністративне стягнення – у вигляді 255 гривень. Також інспектор ПП Львова в особі Сегеда Андрій Михайлович нагрудний жетон 0002388 люб’язно нагадав що в мене 10 днів на оскарження постанови».

Ігор Зінкевич написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», де також опубліковано фотографії з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів