5 квітня новопризначений прокурор Львівщини зустрінеться з активістами

17:54 31 березня 2016 р.

Активісти зірвали сьогодні  представлення нового прокурора області Віталія М’якішева

Активісти зірвали сьогодні представлення нового прокурора області Віталія М’якішева
Фото: vgolos.com.ua

За словами Віталія М’якішева, йому нічого приховувати, відтак він готовий до відкритого діалогу та співпраці з усіма представниками громадськості.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили в четвер:

«Сьогодні, 31 березня, представники громадських організацій «Самооборона Львівського Євромайдану», «ВКРМ», «Патріот», «Розвиток громади», «Воля і честь», «РДРНП», «Маєш діяти», «Автосотня самооборони», «Пріоритет права» та низка інших провели акцію-пікет біля будівлі прокуратури Львівської області. Як зазначили активісти, вони обурені тим, що на Львівщини відбулось призначення нового прокурора області без проведення конкурсу на вищезгадану посаду. За їхніми словами, «прокурор мусить працювати на благо громадськості, яка має право приймати не останню участь у виборі і призначенні кандидатур».

Своєю чергою, новопризначений прокурор області Віталій Мякішев після перемовин із громадськими активістами погодився на їхню пропозицію зустрітись з представниками громадських організації та за участі засобів масової інформації відповісти на усі запитання, щоб у подальшому не виникало жодних інсинуацій з приводу його призначення на посаду. За словами Віталія Мякішева, йому нічого приховувати, відтак він готовий до відкритого діалогу та співпраці з усіма представниками громадськості. Зустріч відбудеться в приміщенні прокуратури Львівської області 5 квітня о 10-й годині ранку». 

Як інформував «ЩЛ», сьогодні у Львові зірвалося представлення нового прокурора області Віталія М’якішева.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів