Прокурором Львівщини призначено Віталія М’якішева (відео)

13:18 31 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

Будівлю прокуратури Львівської області закидали яйцями й томатним соком.

«На посаду прокурора Львівської області призначено старшого радника юстиції М’якішева Віталія Леонідовича. Відповідний наказ підписано Генеральним прокурором України 29 березня 2016 року. До призначення на посаду прокурора Львівської області Віталій М’якішев працював заступником прокурора Житомирської області. В органах прокуратури працює з березня 1999 року», – повідомили сьогодні, 31 березня, в прес-службі прокуратури Львівської області

Натомість кореспондент інформаційної агенції «УНН» розповів у четвер: «Сьогодні у Львові зірвалося представлення нового прокурора області Віталія М’якішева. Він зазначив, що зранку у приміщення прокуратури зайшли активісти і не дозволили призначити нового прокурора. За словами активістів, М’якішев є людиною екс-генпрокурора Віктора Шокіна і призначав на цю посаду його ще В.Шокін. Сам М’якішев на представлення не з’явився».

Невдовзі в інформаційній агенції «УНН» повідомили також: «Новопризначений прокурор Львівської області Віталій М’якішев у вівторок, 5 квітня, зустрінеться з місцевими активістами. На цій зустрічі прокурора має дати відповідь на всі запитання активістів та львів'ян. Лише після цього, ймовірно, М’якішева таки представлять на посаді прокурора Львівської області. Зустріч прокурора із громадськістю Львівщини розпочнеться у вівторок о 10:00. Такого компромісного рішення домоглись активісти під час зустрічі із заступником Генпрокурора Назарієм Холодницьким».

Своєю чергою, тележурналісти розповіли: «Прокурором Львівської області призначили Віталія М’якішева. Сьогодні вранці з'явилася ця інформація. Біля прокуратури вранці теж зібралися активісти – вони незадоволені тим, що М’якішева призначено без конкурсу. Будівлю закидали яйцями та томатним соком». 

Про це повідомили сьогодні, 31 березня, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1». Подробиці – в її відеосюжеті:

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів