На трасі Львів-Шегині загинув дорожній робітник (оновлено)

10:30 27 вересня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління Національної поліції

Водій «Шевроле-Лачетті» скоїв наїзд на бригаду працівників «Львівдорсервісу».

26 вересня о 20:45 на автодорозі Львів-Шегині в селі Конопниця в Пустомитівському районі водій легкового автомобіля «Шевроле-Лачетті» 1951 року народження, житель Львова, скоїв наїзд на бригаду працівників «Львівдорсервісу» зі Самбора. Внаслідок цієї ДТП загинув на місці події до прибуття карети швидкої медичної допомоги працівник ДП «Львівдорсервіс» 1958 року народження, житель міста Рудки в Самбірському районі.

Натомість були травмовані й госпіталізовані в травматологічне відділення Городоцької центральної районної лікарні водій «Шевроле Лачетті», а також його пасажирки – жителька Львова 1944 року народження й дві жительки села Родатичі в Городоцькому районі, 1953 та 1971 року народження. Про це повідомили сьогодні, 27 вересня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. 

Своєю чергою, в прес-службі обласного управління поліції уточнили у вівторок, що 65-річний львів’янин спершу скоїв вчора близько 18.40 наїзд на працівника Самбірського райавтодору, який у складі бригади наносив дорожню розмітку на проїзну частину дороги, а після цього зіткнувся з автомобілем «Газель». Правоохоронцями призначено низку експертиз для з'ясування обставини ДТП і відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб, карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів