На Яворівському полігоні відкриють навчальний корпус відділу імітаційного моделювання

20:00 26 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: wikipedia.org

Міністр оборони Степан Полторак запевнив у середу: «У майбутніх планах – відкриття навчального корпусу відділу імітаційного моделювання Міжнародного центру миротворчості та безпеки».

У міністерстві оборони України повідомили в середу, 26 липня, що сьогодні в Києві відбулася зустріч міністра оборони України Степана Полторака з делегацією США на чолі з т.в.о. заступника помічника міністра оборони США з політики міжнародної безпеки пані Лаурою Купер, на якій очільник військового відомства наголосив: «Співпраця між міністерствами оборони України та США є взаємовигідною та ефективною, зокрема, це стосується підготовки українських військовослужбовців на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки (Яворівський полігон. – «ЩЛ»). Інструктори зі США демонструють високий рівень професіоналізму під час спільних заходів. Наразі ми працюємо над удосконаленням матеріально-технічної бази полігону» 

Міністр оборони також запевнив: «У майбутніх планах – відкриття навчального корпусу відділу імітаційного моделювання Міжнародного центру миротворчості та безпеки і я вдячний американській стороні за надання обладнання для роботи центру».

Про це повідомили сьогодні, 26 липня, в прес-службі міністерства оборони.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів