На схід України вирушили ще близько 50 спецпризначенців зі Львова (відео)

12:52 7 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: Регіональний медіа-центр Міністерства оборони України, м. Львів

Сьогодні, 7 листопада у зону проведення антитерористичної операції відправились військовослужбовці 3-го спеціального відділу Західного територіального управління Військової служби правопорядку ЗС України.


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

«Сьогодні, 7 листопада у зону проведення антитерористичної операції відправились військовослужбовці 3-го спеціального відділу Західного територіального управління Військової служби правопорядку ЗС України. Загалом зі Львова на Донбас вирушили близько 50 військовослужбовців», – інформує Регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.

Для того, щоб провести особовий склад воювати проти диверсантів на Донбас, прибув начальник військової служби правопорядку у Збройних Силах України генерал-майор Олександр Дублян. Він заявив про те, що військова служба правопорядку з перших днів діяла разом із армійськими підрозділами.

«До цього часу ми виконували завдання і допомагали людям за межами нашої країни. Зараз прийшов час служити і допомагати співвітчизникам, захищати від зазіхання ворогів нашу державу і людей», – додав він.

Генерал-майор наголосив, що до складу цієї особової групи увійшли бійці, які вже відзначились під час проведення АТО на сході України: ті, хто утримував контроль над двома стратегічними об’єктами у місті Артемівськ, перебуваючи у повній ізоляції та у населеному пункті Авдіївка на підступу доаеропорту в Донецьку. Військовослужбовці на Донбасі боротимуться із диверсантами, контролюватимуть законність дій бійців АТО та підтримувати правопорядок на території, яку контролюють українській бійці.

Бійці готові служити Україні і під час зими, адже волонтери допомогли укомплектувати бійців бівуачним та тактичним спорядженням, індивідуальними аптечками, харчами. Також група отримала у подарунок від волонтерів джип «Ніссан», який буде використовуватись спецназом ВСП у бойових діях. Окремо слід відзначити, що бронетехніку, якою укомплектовано спеціальний відділ, оснащено проти кумулятивними екранами.

«Не так страшні російські диверсанти, як їх малює ворожа пропаганда, – каже один з бійців. – Ми достатньо треновані і мотивовані для того, щоби якісно їх знешкоджувати».

Про це повідомляється сьогодні, 7 листопада, на сайті інтернет-видання «iPress.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів