На Львівщині зводять казарми поліпшеного планування

15:15 22 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: leopolis.news

У міністерстві оборони запевнили: «Яворівський полігон» перетворюється на сучасний міжнародний центр підготовки підрозділів».

Про це повідомили в п’ятницю, 22 червня, в прес-службі міністерства оборони, де також конкретизували: «Триває реалізація масштабного проекту міністерства оборони з розбудови інфраструктури військових містечок, розташованих на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки у селищі Старичі у Львівській  області. Зокрема, на території 184 навчального центру реконструкції проводяться на 14 об’єктах у семи локаціях».

«У військових містечках «Базове», «Гвардійське», «Інженерне», «Старий штаб», «Центральне» «Острог» та «Ложний» будуються казарми, гуртожитки, навчальні корпуси, облаштовують зони відпочинку, спортивні містечка, військові логістичні та інші об’єкти інфраструктури. На виконання доручення міністра оборони України зводяться казарми поліпшеного планування для контрактників у військовому містечку №25».

«Загалом до планів будівництва на 2018 рік включено вісім об’єктів. На їх розбудову передбачено кошти в сумі 14,37 млн. гривень. Темпи виконання робіт генеральним підрядником випереджають графік в середньому на 20 днів», – поінформували також у Міноборони.

«Будівництво всього комплексу планується завершити до 20 грудня поточного року, що дасть можливість розмістити у належних умовах 1000 військовослужбовців.
Загальна вартість робіт з розвитку інфраструктури 184 навчального центру, згідно укладених договорів, становить 109,3 млн. гривень, з яких, упродовж 2016-2017 років вже використано 73,11 млн. гривень», – повідомили також у прес-службі міністерства оборони.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів