На Львівщині загинув через спалювання стерні пенсіонер

10:14 1 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Унаслідок пожежі отримала опіки обличчя та кінцівок рук першого ступеня жінка 1937 року народження.

31 серпня о 18:40 надійшло повідомлення про те, що на присадибній ділянці поблизу села Стремільче Радехівського району виявлено труп місцевого жителя 1937 року народження, яким, попередньо, проводилось спалювання стерні. Тіло загиблого доставлено до моргу Бродівської центральної районної лікарні. Обставини та причини смерті встановлюються», – повідомили сьогодні, 1 вересня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Натомість у прес-службі Львівського обласного управління ДСНС розповіли у вівторок:

«31 серпня о 13:11 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території на вулиці Об’їздній у Золочеві. Внаслідок пожежі отримала опіки обличчя та кінцівок рук першого ступеня жінка 1937 року народження. Вогнем знищено суху траву окремими осередками на площі 1500 квадратних метрів.

Цього ж дня о 18:40 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу стерні на присадибній ділянці в селі Стремільче Радехівського району. Там вогнем знищено стерню на площі 2000 квадратних метрів.

На місці пожежі виявлено тіло власника земельної ділянки – чоловіка 1937 року народження, яким, попередньо, проводилось спалювання стерні. Львівське обласне управління ДСНС України у Львівській області вкотре звертається до всіх жителів області припинити випалювати сухотрав’я, чагарники й стерню».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів