На Львівщині загинули внаслідок пожежі дідусь та онук

17:10 24 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті Львівського обласного управління Державної служби України з надзвичайних

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, в селі Піски в Бродівському району отримали смертельне отруєння токсичними продуктами горіння двоє людей.

У прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій повідомили сьогодні, 24 жовтня, що в Бродівському районі під час пожежі у власному помешканні загинули дідусь та внук. У повідомленні також конкретизують:

«24 жовтня о 12:41 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку в с. Піски Бродівського району. Сусіди помітили як із помешкання іде дим, та одразу кинулися рятувати житло.

На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів односельчани самотужки ліквідували займання. На місці пожежі виявлено тіла 2 загиблих осіб: дідуся, 1948 року народження, та онука, 2007 року народження. Загиблі отримали смертельне отруєння токсичними продуктами горіння.

Рятувальники оглянули приміщення, у якому сталася пожежа, та залили осередок займання водою аби уникнути повторного загорання. Вогнем знищено дитяче ліжечко, диван, віконну раму. Причину займання встановлюють фахівці правоохоронних органів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів