На Львівщині загинули внаслідок ДТП п’ятеро людей (відео)

11:30 28 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління ДАІ

Як повідомили в суботу в прес-службі обласного управління ДАІ, на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Дуб’є в Бродівському районі влетів у споруду зупинки громадського транспорту автомобіль «Fiat Doblo».

У Львівській області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули п’ятеро людей, ще двоє – отримали тілесні ушкодження. Подія трапилася сьогодні, 28 березня, близько 7-ї години на автодорозі «Київ-Чоп» в селі Дуб’є в Бродівському районі.

За попереднім даними, водій автомобіля «Fiat Doblo», прямуючи у напрямку Львова, виїхав на смугу зустрічного руху та влетів у споруду зупинки громадського транспорту.  За попередньою інформацією, у результаті ДТП загинули п’ятеро пасажирів автомобіля «Fiat», усі вони мешканці Бродівського району.

Водій та ще один пасажир цього авто – отримали тілесні ушкодження. Потерпілих госпіталізували до реанімаційного відділення Бродівської районної лікарні.

На місці трагедії працює слідчо-оперативна група та співробітники Державтоінспекції. Правоохоронці встановлюють усі обставини та причини події.

Про це повідомили сьогодні, 28 березня, в прес-службі обласного управління ДАІ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів