На Львівщині загинула внаслідок пожежі пенсіонерка (оновлено)

09:40 5 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: racurs.ua

4 травня о 08:22 виникла пожежа у житловому будинку в селі Велика Горожанна в Миколаївському районі.

Під час гасіння пожежі у будинку виявлено труп власниці 1936 року народження. Вогнем також знищено речі побутового вжитку та стіни. Пожежу ліквідовано о 09:15. Причини пожежі встановлюються. Про це повідомили сьогодні, 5 травня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість рятувальники розповіли в четвер:

4 травня 08:22 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному одноповерховому житловому будинку на вулиці Івана Франка,121 в селі Велика Горожанка в Миколаївському районі. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу вогонь охопив будівлю.

У результаті розвідки пожежі вогнеборці виявили у помешканні тіло загиблої власниці, 1936 року народження. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 20 квадратних метрів, пошкоджено стіни на площі 32 квадратних метрів перекриття на площі 35 квадратних метрів. Врятовано будівлю.

Пожежу локалізовано о 08:59 та повністю ліквідовано о 09:19 в складі ланки газодимозахисної служби. Обставини події та причини загорання встановлюються».

Про це повідомили сьогодні, 5 травня, на сторінці Львівського обласного управління в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів