На Львівщині вже призвали на строкову військову службу 500 юнаків (відео)

18:10 27 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 5.ua

Упродовж двох місяців у нашій області планують поповнити лави армійців на майже 1,5 тисячі чоловіків віком від 20 до 27 років.

Телевізійний «5 канал» повідомили сьогодні, 27 квітня:

«У Львівській області 500 юнаків призвали на строкову військову службу. Призовна кампанія стартувала на початку квітня і триватиме впродовж двох місяців. За цей час на Львівщині планують поповнити лави армійців на майже 1,5 тисячі чоловіків віком від 20 до 27 років.

«Служба у ЗСУ та інших формуваннях надасть їм можливість після закінчення служби продовжити службу за контрактом у ЗСУ  або після звільнення влаштуватись у структури, де служба у ЗСУ є необхідна для такого працевлаштування», – зазначив військовий комісар Львівського обласного військового комісаріату Микола Садовський. За висновками військово-лікарської комісії, майже половина нинішніх призовників не придатні для армійської служби за станом здоров’я.

«Найбільші проблеми захворювання опорно-рухового апарату, молоді люди ведуть малоактивний спосіб життя. І на основі цього є проблеми з хребтами», – зазначив хірург Микола Бичишин.

У військовому комісаріаті кажуть, що проблем із явкою призовників немає. Нині термін служби в армії – півтора року. А ті, у кого ж є вища освіта, служитимуть рік».

Як інформував «ЩЛ», у навчальному центрі львівської Академії сухопутних військ склали Військову присягу строковики.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів