На Львівщині виявили несанкціоноване звалище

11:45 12 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: leopolis.news

Працівники Державної екологічної інспекції у Львівській області здійснили виїзд на територію Кам’янка-Бузького району для з’ясування питань поводження з відходами та виявлено чергові несанкціоновані місця їх складування.

Про це повідомили в прес-службі Державної екологічної інспекції у Львівській області, де також розповіли: «Поряд із автодорогою зі села Новий Яричів до автодороги Е40 та заїздом до лісового масиву виявлено несанкціоноване розміщення твердих побутових відходів та відходів органічного походження. Орієнтовна загальна площа засмічення до 100 квадратних метрів та об’ємом до п’яти кубічних метрів».

«Очевидно, місцевими радами населених пунктів недостатньо приділяється увага організованого їх вивезення на санкціоновані полігони, а жителі прилеглих населених пунктів не переймаються «сміттєвими краєвидами». Інспекцією скеровано вимогу відповідній райдержадміністрації для вжиття заходів відповідно до вимог статей 12 та 22 закону України «Про відходи», – поінформували також у прес-службі Державної екологічної інспекції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів