На Львівщині втопилася в озері чотирирічна дитина (оновлено)

10:10 28 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

27 липня о 17:40 в озері села Блищиводи Жовківського району втопилася дитина 2011 року народження.

«Причини загибелі – встановлюються. Проводиться дослідча перевірка», – повідомили сьогодні, 28 липня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі Львівського обласного управління ДСНС повідомили сьогодні, 28 липня,

«27 липня о 17:36 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в приватному ставку на вулиці Лозовій, 4 у селі Блищиводи Жовківського району тоне дитина. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу хлопчика 2011 року народження вже було витягнуто на поверхню батьком.

На місце події також не гаючи часу прибули і медики, та почали реанімувати дитину. Проте через значний час перебування дитини під водою врятувати життя не вдалося.

Львівське обласне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій нагадує: не залишайте дітей без нагляду старших. Забороняйте дітям, молодшим десяти років, самостійно заходити у воду; не запливайте за обмежувальні буйки; не пірнайте з берега в невідомих вам місцях (глибина може бути недостатньою для пірнання); не допускайте переохолодження тіла у воді, при появі судом негайно вийдіть з води; стримуйте оточуючих від необережних вчинків; не заходьте у воду в нетверезому стані».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів