На Львівщині внаслідок вибуху невідомого пристрою втратив кисть руки 34-річний чоловік (оновлено)

11:02 27 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: lviv.mns.gov.ua

Як повідомили в понеділок у департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА, 26 квітня у Самборі, при розборці невідомого пристрою на подвір’ї приватного житлового будинку стався вибух.

У департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації повідомили сьогодні, 27 квітня:

«26 квітня о 23:40 у Самборі при розборці невідомого пристрою на подвір’ї приватного житлового будинку стався вибух. Постраждав мешканець будинку 1981 року народження.

Діагноз: травматична ампутація правої кисті та в стані середнього ступеня важкості госпіталізований до Самбірської центральної районної лікарні. Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка».

Натомість у прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС повідомили сьогодні, 27 квітня:

«26 квітня о 23.20 у Самбірський міськвідділ міліції надійшло повідомлення від чергової медсестри центральної районної лікарні, котра повідомила про пацієнта, котрого госпіталізували з діагнозом «травматична ампутація кисті правої руки». Виїздом на місце слідчо-оперативної групи встановлено, що 24-річний місцевий мешканець разом з двома приятелями розглядали невстановлений вибуховий пристрій, схожий на ручну гранату, як той раптово розірвався у нього в руці.

Наразі потерпілий перебуває у реанімації. Зібрані частини вибухового пристрою відправлені на експертизу.

За фактом відкрито кримінальне провадження за статею 264 (недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів