На Львівщині травмовано внаслідок ДТП водія й трьох пасажирок (оновлено)

10:34 26 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

«Шкода Октавія» з’їхала в кювет.

25 листопада о 9:28 у селі Далява в Дрогобицькому районі водій легкового автомобіля «Шкода Октавія» 1984 року народження, житель Дрогобича, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, внаслідок чого отримали травми середнього ступеня важкості й були госпіталізовані до Дрогобицької міської клінічної лікарні і він, і троє його пасажирок – 1982-го, 1991-го й 1985-го років народження, усі – також із Дрогобича. Причини події уточнюються, проводиться дослідча перевірка. Про це повідомили сьогодні, 26 листопада, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі (відділі управління превентивної діяльності) Львівського обласного управління Національної поліції розповіли в четвер:

«У Львівській області, на автодорозі «Східниця-Пісочна», внаслідок ДТП постраждали четверо людей. Це сталося вчора, 25 листопада, близько 09.20.  За попередніми даними, керманич легковика «Skoda Octavia», 31-річний мешканець Дрогобича, не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, виїхав за межі проїзної частини та влетів у дерево. 

У результаті аварії травмувалися четверо людей – водій та троє його пасажирок.  Постраждалих доправили до лікарні. Медики діагностували у них струс головного мозку та закриту черепно-мозкову травму. Правоохоронці закликають автомобілістів бути якомога уважнішими за кермом, не перевищувати швидкість, користуватися пасками безпеки та нагадувати про це пасажирам».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів