На Львівщині шпиталізували після укусів змій двох чоловіків (оновлено)

12:00 5 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: naturalist.if.ua

Потерпілих доставили до Сколівської центральної районної лікарні в стані середньої важкості.

Станом на шосту годину 5 травня у Сколівській центральній районній лікарні продовжує лікуватись житель села Верхнє Висоцьке у Турківському районі, 1952 року народження, якого 4 травня госпіталізували з діагнозом «укус змії» (стан середньої важкості). 4 травня о 23:30 жителя села Коростів у Сколівському районі,1954 року народження, також укусила змія. Потерпілий теж був доставлений до Сколівської ЦРЛ у стані середньої важкості. Про це повідомили сьогодні, 5 травня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість рятувальники розповіли в четвер:

«4 травня о 19:30 до Служби порятунку «101» надійшло від чергової медсестри Сколівської центральної районної лікарні повідомлення, що в реанімаційне відділення поступив чоловік, 1952 року народження, мешканець села Верхнє Висоцьке Турківського району з діагнозом – укус зміїі. Стан потерпілого – середньої важкості.

Цього ж дня о 23:35 надійшло ще одне повідомлення від чергової медсестри Сколівської центральної районної лікарні, що в реанімаційне відділення поступив чоловік, 1954 року народження, мешканець села Коростів Сколівського району з діагнозом – укус змії третього пальця правої кісті. Стан потерпілого – середньої важкості».

Про це повідомили сьогодні, 5 травня, на сторінці Львівського обласного управління в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів