На Львівщині провалився під кригу рибалка

12:22 10 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Надзвичайники використали для порятунку хлопця дві пожежні драбини, мотузку та медичні ноші

«У Перемишлянському районі надзвичайники врятували рибалку, який провалився під кригу – повідомили сьогодні, 10 лютого, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також опублікували світлини з місця події й розповіли подробиці:

«10 лютого о 09:58 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у місцевому ставку в селі Свірж у Перемишлянському районі перебуває людина. Повідомив рятувальників про подію перехожий, який помітив хлопця на кризі.

На місце події негайно виїхали рятувальники ДПРЧ-20 міста Перемишляни. 

У воді опинився місцевий мешканець 1995 року народження. Хлопець вирішив порибалити та не врахував товщину криги. Лід під ним почав тріщати і сердега провалився у воду. До прибуття рятувальників хлопець самостійно вибрався із води на кригу.

Крижаний покрив і цій ділянці був не нестійкий, тому хлопець вирішив залишатися на місці та очікувати допомоги рятувальників. Надзвичайники використали для порятунку хлопця дві пожежні драбини, мотузку та  медичні ноші.

Потерпілого поклали ноші, й таким чином рятувальники витягнули хлопця на берег. Там його уже чекала бригада медиків. Ймовірно, із загальним переохолодженням потерплого забрали до Бібрської  районної лікарні».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів