На Львівщині отримали одноразову грошову виплату 37 сімей полеглих у зоні АТО

17:40 29 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/novagazeta

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласного військкомату, документи ще понад 30-ти сімей знаходяться на розгляді у Києві в Департаменті фінансів Міноборони.

У прес-службі обласного військкомату повідомили сьогодні, 29 вересня,що у Львівській області від початку проведення Антитерористичної операції 37 родинам загиблих у зоні АТО було виплачено 22 мільйони 533 тисячі гривень. У повідомленні також зазначено:

«Львівський обласний військовий комісаріат забезпечив виплату одноразової грошової допомоги у розмірі 609 тис. грн. кожній сім’ї. Документи ще понад 30-ти сімей знаходяться на розгляді у Києві в Департаменті фінансів МО України.

Виплата допомоги буде здійснена Львівським ОВК після прийняття відповідного рішення та надходження фінансування. Нагадаємо, згідно з постановою Кабміну № 975 від 25 грудня 2013 року, сім’ї військових, які загинули в зоні Антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях, можуть претендувати на одноразову страхову виплату з держбюджету у розмірі 500 прожиткових мінімумів, а це – 1218 гривень для працездатних осіб».

Про це повідомили сьогодні, 29 вересня, в прес-службі обласного військкомату.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів