На Львівщині немає сполучення зі 65 населеними пунктами (відео)

10:10 3 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: korrespondent.net

Про це повідомляє в понеділок департамент з питань цивільного захисту облдержадміністрації


Відео: ТСН.ua

За його інформацією, впродовж 2 лютого був відновлений доїзд до 57 населених пунктів Львівщини, однак станом на ранок 3 лютого він залишається відсутнім до 65 населених пунктів області та ускладненим до 33-х. 

Зокрема:

у Бродівському районі відсутній доїзд до 23-х, ускладнено до трьох;

у Буському відсутній доїзд до одного, а ще до одного ускладнено;

у Жидачівському ускладнено доїзд до трьох;

у Золочівському відсутній доїзд до 11, ускладнено до п’яти;

у Перемишлянський відсутній доїзд до одного;

у Радехівський відсутній доїзд до 12; ускладнено до 13;

у Сокальський відсутній доїзд до 17, ускладнено до восьми.

Упродовж 2 лютого основні зусилля були зосереджені на:

відновленні електропостачання знеструмлених населених пунктів (відновлено у повному обсязі електропостачання трьох населених пунктів, які були частково знеструмлені 1 лютого);

відновленні проїзду за основною схемою автомобільною дорогою державного значення М-06 «Київ-Чоп» на ділянці (440-460 км) – від м. Броди до с. Хватів;

відновленні проїзду на автодорозі Р-39 «Броди-Тернопіль» у повному обсязі;

відновленні доїзду до населених пунктів постраждалих районів області.

Враховуючи складні погодні умови та зміну напрямків і швидкості вітру (до 16 м/с) для забезпечення проведення робіт з розчистки доріг від снігу за зверненням Служби автомобільних доріг у Львівській області Управлінням ДАЇ ГУ МВС України у Львівській області 31 січня (з 15.00) до 2 лютого (до 17.30) був тимчасово обмежений рух автомобільного транспорту на міжнародній дорозі державного значення М-06 «Київ-Чоп» на ділянці від м. Броди до с. Хватів (440-460 км).

Рух на автомобільних дорогах національного значення Н-17 «Львів-Радехів-Луцьк» та регіонального значення Р-15 «Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква» до межі з Волинською областю забезпечено.

У зв’язку з сильним вітром та хуртовиною на окремих ділянках доріг загального користування на території області періодично утворювалися перемети.

Упродовж 2 лютого для розчистки від снігу та утримання доріг на території області залучено до 70 одиниць снігоочисної техніки від ДП «Львівський облавтодор», із них – вісім роторів,та близько 200 осіб.

Окрім цього, службою автомобільних доріг у Львівській області, ДП «Львівський облавтодор» та місцевими райдержадміністраціями додатково залучено від суб’єктів господарювання відповідно до укладених угод 43 одиниці снігоочисної техніки.

До виконання аварійно-рятувальних робіт від підрозділів ДСНС України, які дислокуються на території Львівської області, 2 лютого залучено 33 одиниць техніки  та 99 осіб, у тому числі:

від Головного управління ДСНС України у Львівській області – 76 осіб та 27 одиниць техніки (з них – обин БАТ-2 (Бродівський район) та три снігоходи (Радехівський район – 1, Сокальський район – 2), 4 мобільні оперативні групи Головного управління та 10 оперативних груп територіальних підрозділів Головного управління.

від 2-го Спеціального регіонального центру швидкого реагування ДСНС України – 6 одиниць техніки та 23 особи (Сколівський район: на автодорозі Київ-Чоп (Івашківський перевал) УРАЛ-375 та (Орявський перевал) ЗІЛ-131 (МТО-АТ); Сокальський район: на автодорозі «Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква», шнекороторна машина Д-902 (УРАЛ-375); Бродівський район – ІМР, ЗІЛ-131(МРІВ), ЗІЛ-131(САРМ-В).     

Від військових частин МО України (Академія Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, в/ч А3817, А0998, А2595) та Т0110 Мінінфраструктури України 2 лютого було залучено три одиниці техніки та сім осіб:

у Бродівському районі –шнекороторна машина Д-902 (УРАЛ-375) та аеродромний пусковий агрегат (АПА) від в/ч 2595 (м. Броди), якими розчищено 22 км;           

у Золочівському районі –шляхопрокладач БАТ-2 від в/ч 3817 (м. Самбір), яким розчищено 28 км.

Загалом підрозділами МО України розчищено на Львівщині 269 км автодоріг, а саме: у Самбірському районі – 58 км, у Мостиському – 115 км, у Бродівському – 68 км, у Золочівському– 28 км.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів