На Львівщині готують уже 21 ротацію вертолітного загону місії ООН у Ліберії, – Міноборони

12:34 12 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

Як повідомили в четвер у прес-службі Міністерства оборони України, на Львівщині розпочалося злагодження 56-го окремого вертолітного загону нової ротації Місії ООН у Ліберії.

«На Львівщині розпочалося злагодження 56-го окремого вертолітного загону нової ротації», – повідомили сьогодні, 12 березня, в прес-службі Міністерства оборони України, конкретизуючи при цьому:

«На базі одного з полків армійської авіації розпочалося злагодження 56 окремого вертолітного загону Місії ООН у Ліберії. Це буде вже 21 ротація наших військовослужбовців до цієї африканської країни.

Навчання триватимуть до 22 березня, після чого розпочнеться сертифікація підрозділу. За цей час вертолітники пройдуть льотно-тактичну підготовку на гелікоптерах Мі-24 та Мі-8, водії виконають вправи водіння вантажних та легкових автомобілів, для зв’язківців запланована тактико-спеціальна підготовка. Також кожен військовослужбовець виконає вправи стрільб зі стрілецької зброї, метання імітаційних та бойових гранат, пройде медичну підготовку.

Особливістю цьогорічної ротації є те, що всі майбутні миротворці брали участь в антитерористичній операції в Донецькій та Луганській областях. Також окрім основних кандидатів до зборів залучили і 10% резервних».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів