На Львівщині госпіталізовані внаслідок вибуху троє

10:45 14 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Побутовий газ вибухнув у селищі Східниця.

«13 лютого о 17:32 у цегляному й критому бляхою приватному житловому будинку розміром 10 х 11 метрів на вулиці Шевченка у селищі Східниця стався вибух побутового газу з послідуючим горінням речей домашнього вжитку на площі 2 кв. м. Унаслідок вибуху було вибито вікна, пошкоджено стіни та внутрішні перегородки будинку», – повідомили сьогодні, 14 лютого, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Унаслідок вибуху отримали опіки троє людей (серед них – дві дитини), яких з опіками доставлено в реанімаційне відділення Бориславської міської лікарні. У постраждалої 1955 року народження – термічний опік обличчя; у дитини 2007 року народження– термічний опік І-ІІІ ступеню кистей обох рук, обличчя, шиї; у дитини 2013 року народження – термічний опік І-ІІІ ступеню кистей обох рук, обличчя, шиї;

Пожежу ліквідовано о 17.48. Виїжджали: АЦ ДПРП-38 селища Східниця (троє чоловіків),  ОГ Бориславського МВ ДСНС, бригада ШМД, аварійна бригада ПАТ «Львівгаз».

Натомість у прес-службі Львівського обласного управління ДСНС опублікували фото з місця події й розповіли:

«13 лютого о 17:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про вибух в житловому будинку на вулиці Шевченка у селищі Східниця. На місце події негайно було направлено пожежно-рятувальний підрозділ селища Східниця. По прибуттю рятувальників на місце виклику, з’ясувалось, що в цегляному одноповерховому житловому будинку стався вибух газоповітряної суміші.

Під час вибуху отримали опіки троє осіб, що перебували в будинку (серед них – двоє дітей): жінка 1955 року народження – отримала термічні опіки кистей обох рук, обличчя та шиї;  дитина 2007 року народження – отримала термічні опіки кистей обох рук, обличчя та шиї, опік голови, опіковий шок;  дитина 2013 року народження – отримала термічні опіки І, ІІ, ІІІ ступенів обличчя, кистей обох рук, опіковий шок. Травмованих доставлено в реанімаційне відділення Бориславської міської лікарні.

Вибуховою хвилею вибито вікна, міжкімнатні двері, пошкоджено стіну на площі 9 кв. м. та внутрішню перегородку будинку на площі 7 кв. м. Через вибух в будинку виникла пожежа.

Вогнеборцями о 17:47 загоряння локалізовано та о 17:48 повністю ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 3 кв.м. Причини вибуху встановлюються».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів