На Львівщині безрезультатно завершилися пошуки вибухового пристрою на міжнародному пункті пропуску

09:48 22 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dyvys.info

Як повідомили в п’ятницю в департаменті з питань цивільного захисту облдержадміністрації, тепер проводяться заходи з встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування.

21 серпня о 14.45 до чергового пункту пропуску міжнародного автомобільного сполучення «Рава-Руська – Хребене» зателефонувала невідома особа і повідомила про замінування території пункту пропуску та про імовірний вибух через 2 години. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області згідно з «Планом дій...» у складі 55 осіб та 9 од. техніки (з них 4 особи та 1 од. техніки від ГУ ДСНС України у Львівській області). На місці події було виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб, припинено рух автотранспорту через пункт пропуску. Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження приміщень та прилеглої території пункту пропуску.

Пошукові роботи завершено о 18.15 – вибухового пристрою не виявлено. Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування. 

Про це повідомили сьогодні, 22 серпня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів