На Луганщині загинули двоє національних гвардійців і стільки ж волонтерів зі Львівщини, – Москаль (відео)

10:34 18 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: facebook.comstepan.sus.7photos

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль повідомив у понеділок імена й прізвища загиблих учора біля Попасної.

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль повідомив сьогодні, 18 травня:

«За уточненими даними, вчора, 17 травня, біля Попасної внаслідок підриву фугасу загинули двоє військових та двоє волонтерів із Львівської області – 44-річний полковник та 19-річний рядовий (водій автомобіля) Національної гвардії України , а також волонтери 45-річний Володимир Бондар та Г. Євдокименко з Львівської області (й громадського формування «Варта1». – «ЩЛ»). Ще один волонтер, 37-річний Андрій Романчак, отримав важкі травми й госпіталізований у реанімацію Артемівської міської лікарні.

Нагадаємо, що в неділю близько 11.20 на ґрунтовій дорозі поблизу міста Попасна, практично на самій лінії розмежування вогню, підірвався військовий автомобіль «УАЗ-Хантер». Підрив було здійснено за допомогою фугасу, який, імовірно, вночі заклала диверсійно-розвідувальна група бойовиків.

Саме цією ґрунтовою дорогою в той час переконували їхати в село Троїцьке керівника Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля. Щирі співчуття рідним та близьким загиблих героїв!».

Геннадій Москаль повідомив про це а понеділок на своєму сайті. Як інформував «Щоденний Львів», на Луганщині загинули двоє національних гвардійців і стільки ж волонтерів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів