На Луганщині поранено 35-річного бійця 24-ї Залізної бригади зі Львівщини – підірвався на розтяжці

11:52 29 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Як повідомив у неділю голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль, у міську лікарню Сіверськодонецька з осколковими пораненнями доставлено 35-річного військовослужбовця 24-ї бригади.

На сайті голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля повідомили сьогодні, 29 березня:

«Учора, 28 березня, в міську лікарню Сіверськодонецька з осколковими пораненнями було доставлено 35-річного військовослужбовця, бійця 24-ї аеромобільної бригади (насправді 24-та є окремою Залізною механізованою бригадою імені Данила Галицького з Яворова на Львівщині. – «ЩЛ»), мешканця Київської області. Як з’ясувалося, поранення він отримав недалеко від с. Жолобок Попаснянського району, зачепивши розтяжку з вибухівкою.

Жолобок розташований на автодорозі Бахмутка за 29-м блокпостом, село окуповане регулярними військами Російської Федерації. Пораненому надана необхідна медична допомога, загрози життю немає.

Загалом бойова обстановка на контрольованій Україною частині Луганської області залишається нестабільною. Обстрілів із «Градів» та артилерії не зафіксовано, однак у ряді населених пунктів тривали бойові дії. Між Кримським і Сокільниками протягом ночі спалахували перестрілки бойовиків та українських військових, а на Бахмутці періодично вибухали мінометні міни.

Інформації про постраждалих не надходило. У зв’язку з різким погіршенням погоди (заморозки та шквальний вітер) деякі населені пункти області знеструмлені.

Станом на ранок через обрив проводів світла немає в Трьохізбенці, частково у Новотошківці, 20-ти відсотків мешканців Попасної. Аварійні бригади вже почали тут відновлювальні роботи.

Крім того, повністю знеструмлена Станиця Луганська та сім прилеглих сіл, у які електроенергія подається по лінії, що веде з окупованої території. Причини відключення з’ясовуються.

Серед ночі в Станиці шквальний вітер зірвав дах із трибуни селищного стадіону (700 квадратних метрів покрівлі). На місці працюють ремонтники». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів