На «футбольне чергування» у Львові відрядили більше семисот поліцейських

18:36 28 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: shakhtar.com

Заступник начальника обласного управління поліції Сергій Маруняк запевнив, що стадіон і прилеглу до нього територію обстежать перед матчем вибухотехніки та кінологи.

«За дотриманням громадського порядку та публічною безпекою під час футбольного матчу 1/2 фіналу Ліги Європи між командами «Шахтар» (Україна) – «Севілья» (Іспанія), який відбудеться сьогодні, 28 квітня, на стадіоні «Арена Львів» стежитимуть більше семисот працівників поліції, – повідомили сьогодні, 28 квітня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також розповіли подробиці:

«Початок матчу – о 22.05. Очікується, що матч на «Арені Львів» відвідають 34 тисячі вболівальників, у тому числі близько трьохсот іноземців.

Заступник начальника Львівського обласного управління Національної поліції розповів: «Поліція Львівщини від 25 квітня працює у посиленому режимі у зв’язку з Великодніми та травневими святами, до яких додались ще два важливих футбольних матчі, що відбудуться на «Арені Львів». Головне наше завдання – це охорона публічного порядку, недопущення будь-яких провокацій та попередження терористичних загроз. Тому стадіон та прилеглу територію перед матчем обстежать вибухотехніки та кінологи, а на вокзалах, куди прибуватимуть вболівальники, у центральній частині міста та на площі біля стадіону нестимуть службу більше семисот працівників поліції».

Пам’ятайте, якщо Ви стали жертвою чи очевидцем злочину чи правопорушення, виявили підозрілий предмет або щось інше, що на Вашу думку може загрожувати громадському спокою, звертайтесь до поліцейських або на оперативну лінію 102. Також правоохоронці звертаються до уболівальників з проханням поводитись цивілізовано, толерантно та не порушувати громадський порядок».

Як інформував «ЩЛ», 28 квітня «Шахтар» прийматиме у Львові у півфіналі Ліги Європи «Севілью».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів