На автодорозі «Західний обхід Львова» оновлюють розмітку

15:10 29 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

По всій протяжності автомобільної дороги «Західний обхід Львова» спецтехніка наносить дорожню розмітку та смуги пішохідних переходів.

«Упродовж двох днів, 28-29 квітня, з метою підвищення візуальної орієнтації водіїв транспортних засобів та підвищенні уваги учасників дорожнього руху на автомобільній дорозі «Західний обхід Львова дорожники оновлюють дорожню розмітку», – розповів, як повідомили в п'ятницю в прес-службі облдержадміністрації, начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Руслан Кандиборякий, котрий також поінформував:

«По всій протяжності автомобільної дороги Західний обхід міста Львова спецтехніка  наносить дорожню розмітку та смуги пішохідних переходів. Для роботи працівники  використовують замість фарби холодний пластик та спеціальні люмінесцентні кульки, які під час руху в темну пору доби відбивають світло фар, підсилюючи візуально розмітку.

Службою автомобільних доріг у Львівській області постійно вживаються заходи щодо забезпечення безпеки дорожнього руху на автомобільних дорогах загального користування Львівщини. Зокрема дорожники займаються встановленням дорожніх знаків, напрямних стовпчиків, встановленням і ремонтом бар’єрного огородження, ремонтом освітлення, вирубкою і очищенням придорожніх смуг».  

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів