Міський голова Львова запевнив, що його візитки клали на купи сміття провокатори

16:28 22 травня 2017 р.

Андрій Садовий наполягає: «Кожен факт має бути доведений до кінця».

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив сьогодні, 22 травня, що сьогодні на брифінгу стосовно перевізників, які скидають сміття за межами полігонів: «Кожен факт має бути доведений до кінця. Бо є провокації, коли висипають купку сміття і зверху лежить новенька візитка Садового. Ми розуміємо, що це за технологія.

Андрій Садовий також зазначив: «Є інша річ, коли перевізник замовляє компанію чи людину, яка вивозить дальше відходи. Треба зрозуміти, хто порушив закон. Моя позиція чітка: якщо хтось висипає відходи поза полігоном – це великий злочин, за який треба карати. Будуть показані факти, будемо адекватно реагувати».

Міський голова Львова також запевнив: «Я ще не отримав жодного доказу щодо львівського перевізника, щоб вони це робили. Вчора мій заступник Сергій Бабак говорив з керівниками міністерства внутрішніх справ України щодо об’єктивності розслідування і оперативної передачі для міської влади тих фактів, про які говориться. Я зацікавлений, щоб був порядок. Є чітка позиція міста: кожна тонна відходів має вивозитись лише на сертифіковані полігони, там захоронюватись, відповідно до тих угод, які укладаються. Не має бути жодних несанкціонованих викидів відходів».

Андрій Садовий також зауважив: «Щодо львівських перевізників – всі вони працюють в екстремальній ситуації вже рік. Сьогодні найслабшою є позиція компанії «САТ», яка обслуговує частину Франківського району. В них велике перенакопичення. Сьогодні буде в районі засідання відповідної комісії. Думаю, що ця комісія прийме рішення щодо розірвання угоди з компанією «САТ» і будемо оголошувати конкурс для інших перевізників. Вони мали домовленості зі Стриєм, ці домовленості не працюють, їм фізично нема де вивозити, ми будемо допомагати іншими перевізниками, бо місто має бути в чистоті, не зважаючи на ці труднощі, які ми маємо».

Про це повідомляється сьогодні, 22 травня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів