Міський голова Львова нарешті відреагував на агресивних сектантів

14:58 11 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: grim.in.ua

«На наступне пленарне засідання буде підготовлена ухвала – біля храму будь-які заходи може проводити тільки громада цього храму».

Прес-служба міської ради цитує сьогодні, 11 листопада, запевнення міського голови Львова Андрій Садовий, що на наступну сесію ЛМР «буде підготовлена ухвала щодо заборони проведення біля храмів заходів усім, окрім громади цього храму». Дослівно ж він розповів із цього приводу:

«Я сьогодні мав розмову з отцем Степаном Сусом (настоятель гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла УГКЦ у Львові, якого переслідує секта «догналітів». - «ЩЛ») по телефону. Я, безперечно, був і є на стороні храму, на стороні всіх вірних. Сам часто до цього храму ходжу. 

Догнали роблять не правильно, вони жодним чином не мають заважати людям молитись.

Було одне звернення в суд, було друге звернення в суд, яке заборонило будь-які інші заходи в неділю, але догнали це зневажають.

Вони постійно подають нові і нові документи. Як ми це питання будемо вирішувати?

На наступному пленарному засіданні буде підготовлена ухвала, думаю, що всі депутати її проголосують.

Наступна процедура: є храм, біля храму будь-які заходи може проводити тільки громада цього храму, ніхто інший не має права. Така ухвала буде підтримана і ми це питання вирішимо, бо воно переходить певну межу здорового глузду, коли людям, фактично, заважають молитись і проводити свої Богослужіння».

Як повідомляв «ЩЛ», у центрі Львова сектанти кидалися на священика УГКЦ, а її священик побоюється за своє життя через погрози сектантів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів