Міністр оборони України налагоджував сьогодні співпрацю з Львівським бронетанковим заводом

20:18 28 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

Під час перебування з робочим візитом на Львівщині Міністр оборони України генерал-полковник Степан Полторак відвідав Львівський бронетанковий завод, де поспілкувався із керівниками підприємств оборонного комплексу щодо модернізації та ремонту бронетехніки.

«Під час перебування з робочим візитом на Львівщині Міністр оборони України генерал-полковник Степан Полторак відвідав Львівський бронетанковий завод, де поспілкувався із керівниками підприємств оборонного комплексу щодо модернізації та ремонту бронетехніки», – повідомили сьогодні в прес-службі військового відомства, конкретизуючи при цьому:

«Під час спільної наради, яка пройшла на цьому держпідприємстві під головуванням очільника оборонного відомства, було обговорено низку питань. Зокрема, йшлося про проблеми на законодавчому рівні, питання фінансового характеру, стратегічних замовлень, а також щодо співпраці Міністерства оборони України та провідних підприємств оборонного комплексу.

Степан Полторак також оглянув виробничі цехи та ознайомився з потужностями заводу. Міністр мав бесіду із керівництвом та працівниками держпідприємства, під час якої було обговорено подальші перспективи співробітництва.

– З боку Міністерства оборони України буде переглянуто порядок отримання та випробовування бронетехніки. Оскільки від того, наскільки буде міцною та надійною ця техніка, залежить безпека наших бійців на Сході, – наголосив Міністр оборони України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів