Матері львівських десантників вимагатимуть з 13:00 вивести їх з оточення на Луганщині, – ЗМІ (трансляція)

12:30 24 жовтня 2014 р.

Матері й дружини десантників перекривали також рух транспорту в Миколаєві

Матері й дружини десантників перекривали також рух транспорту в Миколаєві
Фото: відділ зв’язків із громадськістю Миколаївського обласного управління МВС

За словами родичів військовослужбовців 80-ї окремої аеромобільної бригади, вдатись до акції протесту їх змусила байдужість керівництва.


Відео: 112 Україна

Сьогодні, 24 жовтня, родичі тих військовослужбовців 80-ї окремої аеромобільної бригади, які перебувають в зоні АТО, пікетуватимуть місце дислокації військової частини на вулиці Стрийській у Львові. Матері вимагатимуть вжити заходів щодо виведення з оточення бійців, котрі більше тижня заблоковані російсько-терористичними військами біля Луганська.

За словами родичів, вдатись до акції протесту їх змусила байдужість військового керівництва. «Вони вже 10 днів стоять в оточенні біля 32-го блокпоста під Луганськом. Армійське керівництво стверджує, що все добре, ніхто не оточений, але ми знаємо правду від своїх синів. Ми звертались телефоном до  Міноборони, Генштабу, на гарячу лінію АТО, але ніхто не реагує», – розповіла одна з матерів, пані Ольга.

За пікетом стежитиме репортерка «ZIK-Стрім» Марічка Жук. Повідомляючи про це сьогодні, 24 жовтня, на сайті Західної інформаційної корпорації додають: «Пряму стрім-трансляцію дивіться на головній сторінці сайту «ZIK.UA» о 13:00».

Як інформував «Щоденний Львів», ЗМІ передають повідомлення про оточення блокпосту №32, прес-центр АТО не підтверджує цю інформацію, головний редактор інтернет-порталу «Цензор.Нет» Юрій Бутусов передав у четвер повідомлення одного з наших бійців, що блокпост №32 українських силовиків під Бахмутівкою знову заблокували рашисти, а також його звернення: «Ми просимо забезпечити нас засобами для продовження ефективної боротьби і забрати тіла наших бойових побратимів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів