Матч «Шахтаря» й «Динамо» приверне увагу п'ятисот львівських поліцейських

14:18 1 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: lvivnews.net

Стадіон і прилеглу до нього територію обстежать перед матчем кінологи та вибухотехніки.

«Під час матчу чемпіонату України між командами «Шахтар» (Донецьк) і «Динамо» (Київ), який відбудеться 1 травня на стадіоні «Арена Львів», публічний порядок забезпечуватимуть близько п’ятисот працівників поліції», – запевнили в неділю в прес-службі обласного управління Національної поліції, де також розповіли подробиці:

«Початок матчу – о 19.30. Очікується, що футбольний матч на «Арені Львів» відвідають 20 тисячі вболівальників. Заступник начальника Львівського обласного управління Національної поліції, полковник Сергій Маруняк відначив:

«Головне наше завдання – це охорона публічного порядку, недопущення будь-яких провокацій та попередження терористичних загроз. Стадіон та прилеглу територію обстежать перед матчем вибухотехніки та кінологи, а на вокзалах, куди прибуватимуть вболівальники, й у центральній частині міста та на площі біля стадіону нестимуть службу 485 працівників поліції. Також правоохоронці допомагатимуть стюардам виявляти заборонені предмети при входах на« Арену Львів».

Пам’ятайте: якщо Ви стали жертвою чи очевидцем злочину чиправопорушення, виявили підозрілий предмет або щось інше, що на Вашудумку може загрожувати громадському спокою, звертайтесь до поліцейськихабо на оперативну лінію 102. Також правоохоронці звертаються доуболівальників з проханням поводитись цивілізовано, толерантно та непорушувати громадський порядок».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів