Львову загрожує транспортний колапс?

21:00 6 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Асоціації перевізників Львівщини заявила в п’ятницю: «Пасажирські перевезення у місті Львові можуть вийти з-під контролю».

На сайті Асоціації перевізників Львівщини опублікували сьогодні, 6 березня, заяву під заголовком «Пасажирські перевезення у місті Львові можуть вийти з-під контролю», в якій мовиться: 

«У п’ятницю, 6 березня, власники автобусів, які мають укладені договори оренди з АТП міста Львова, провели зібрання. Вони дуже занепокоєні тим, що автотранспортні підприємства не виконують умов договорів оренди через скрутний фінансовий стан, який є на підприємствах і зумовлений стрибком цін на пальне, запчастини та інші складові вартості проїзду.

Зібрання прийняло рішення про створення Координаційної ради власників автобусів (туди ввійшло 15 осіб). Окрім того, обговорювали питання щодо розривання договорів оренди з АТП і призупинення роботи автотранспортних засобів на маршрутах міста Львова».

Своєю чергою, журналіст київської газети «День» Тетяна Козирєва передає сьогодні, 6 березня, в публікації «У Львові можливий транспортний колапс»:

«Сьогодні, 6 березня, відбулися збори власників автобусів, які мають договори оренди з АТП Львова. За інформацією Асоціації перевізників Львівщини, власники автобусів дуже занепокоєні тим, що автотранспортні підприємства не виконують умов договорів оренди через скрутний фінансовий стан, який є на підприємствах і зумовлений стрибком цін на пальне, запчастини та інші складові вартості проїзду.

«Зібрання прийняло рішення про створення Координаційної ради власників автобусів (туди ввійшло 15 осіб). Окрім того, обговорювали питання щодо розривання договорів оренди з АТП і призупинення роботи автотранспортних засобів на маршрутах міста Львова», – йдеться в інформації Асоціації перевізників Львівщини.

Нагадаємо, що кілька днів тому у Львові відбулися громадські слухання щодо кризової ситуації на ринку транспортних перевезень у зв’язку із різким підвищенням цін на пальне. Керівництво управління транспорту та зв’язку ЛМР пропонувало залишити тарифи без змін, при тому обмежити час проїзду пасажирів-пільговиків.

Перевізники, своєю чергою, наполягали на збільшенні тарифів на проїзд у маршрутках. До речі: присутні на слуханнях обурювалися – про яке збільшення ціни на проїзд може йтися, якщо пасажирам не дають квитків, отож досі не ведеться обліку пасажиропотоку у маршрутках, відповідно – невідомі реальні доходи перевізників??? У наступні після слухань дні у львів’янам було проблематично доїхати на роботу і повернутися додому: на лінії не виїжджали десятки маршруток. Далі буде?».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів