Львів’янин кинув гранату в озеро на вулиці Панча (оновлено)

12:54 29 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті Львівського обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Як повідомили в неділю в прес-службі облдержадміністрації, рятувальники підняли з дна озера на вулиці Панча ручну гранату РГД-33.

27 березня від начальника Шевченківського райвідділку МВС України отримано повідомлення про те, що на вулиці Панча, 10 у Львові місцевий житель кинув в озеро предмет ззовні схожий на артилерійський снаряд часів Великої Вітчизняної війни, який знайшов у лісосмузі. 28 березня о 15.30 відділенням підводного розмінування АРЗ СП Хмельницького обласного управління Державної служби надзвичайних ситуацій  України піднято з дна акваторії ручну гранату РГД-33 часів ІІ Світової війни. О 17.00 піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України боєприпас знешкоджено встановленим порядком.

Про це повідомили сьогодні, 29 березня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації. Натомість у прес-службі обласного управління ДСНС інформують у неділю:

«28 березня піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України знешкоджено ручну гранату РГД-33 часів Великої Вітчизняної війни. Повідомлення про виявлення підозрілого предмету надійшло до рятувальників днем раніше від начальника Шевченківського райвідділу міліції.

Згідно із повідомленням, на вулиці Панча, 10 у Львові чоловік кинув в озеро вибухонебезпечний предмет, який знайшов у лісосмузі. Аби виявити та вилучити боєприпас з дна акваторії водойми, довелося викликати відділення підводного розмінування АРЗ СП ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

28 березня о 15:30 фахівці відділення підводного розмінування підняли гранату із дна озера та передали спеціалістам 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України. О 17:00 боєприпас вилучили та знешкодили у встановленому порядку».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів