Львів’яни передали патрульним флікери для дітей

13:20 28 лютого 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

До управління патрульної поліції Львова завітали небайдужі громадяни, які зібрали гроші усім трудовим колективом і закупили 1000 флікерів та передали їх патрульним.

Про це повідомили сьогодні, 28 лютого, в управлінні патрульної поліції Львова, де також розповіли: «Флікери – це маленькі «рятівники» життя. Вони бувають різних розмірів та видів. Підприємці принесли браслети, які відбивають світло в темряві та допомагають побачити пішохода в нічний час».

Патрульні, в рамках співпраці з Львівськими школами проведуть навчання для дітей по безпеці дорожнього руху та роздадуть кожному флікери. Для попередження дитячого травматизму на дорогах, радимо батькам подбати про безпеку дитини та придбати світловідбиваючі флікери, які кріпляться на портфель, сумку чи одяг, що дає можливість водію транспортного засобу заздалегідь побачити дитину на дорозі та знизити швидкість», – повідомили також сьогодні, 28 лютого, на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів