Львівські патрульні перешкодили самогубству

16:24 22 червня 2017 р.

Коли патрульний зайшов у квартирі на вулицю Щурата, її мешканець розрізав шви накладені медиками на зап’ястях.

В управлінні патрульної поліції Львова розповіли в четвер, 22 червня, що сьогодні, близько 12-ї години ночі, її працівники отримали повідомлення з вулиці Щурата, про погрози чоловіка заявниці підпалити квартиру, обливши її пальним. Коли вони приїхали туди, то побачили біля під‘їзду рятувальників, котрі запевнили, що не вияивли слідів палива.

Патрульні вирішили переконатися – чи все добре, відтак, піднялися до заявниці. Вона повідомила, що її чоловік напередодні ввечері вчинив спробу самогубства – порізав вени. Однак у лікарні йому надали додому й відпустили додому.

Жінка запевнила, що її чоловік, який перебуває в стані алкогольного сп‘яніння, спить і вона не потребує допомоги поліції. Однак інспектори попросили дозволу все ж зайти до кімнати чоловіка.

У момент коли патрульний зайшов, чоловік розрізав шви накладені медиками на зап’ястях. Поліцейський негайно відреагував і зупинив його. Чоловік не давав змоги надати йому допомогу і спробував завдати удару ножицями.

Інспектори таки зафіксували чоловіка й, попри його опір, надали першу домедичну допомогу – підручними засобами перетиснули руки, зупинили кровотечу і перемотали зап‘ястя. На місце викликали медиків.

Про це повідомили сьогодні, 22 червня, на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували відео з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів