Львівська облрада спрямувала на ще 75 мікропроектів місцевого розвитку 10 мільйонів гривень

17:15 28 квітня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської обласної ради

У п’ятницю, 28 квітня,конкурсна рада розподілила додаткових 10 мільйонів гривень, спрямованих обласною радою в межах програми з проведення конкурсу мікропроектів місцевого розвитку 2017.

Про це повідомили сьогодні, 28 квітня, у Львівській обласній раді, де також запевнили: За ці кошти в області вдасться реалізувати ще 75 проектів. Розподіл коштів здійснено, виходячи із попереднього рішення конкурсної ради щодо першочергового дофінансування «освітньої галузі» та 29-ти соціально важливих проектів».

Начальник відділу з питань реалізації проектів місцевого розвитку, МТД та ЗЕЗ Іван Собко конкретизував: «Розподіл 10 мільйонів гривень виглядає наступним чином: освітня галузь – 4,6 млн. гривень, що дасть можливість дофінансувати 37 проектів, соціально важливі проекти – 4,4 млн. гривень (29 проектів), вуличне освітлення – 950 тисяч гривень – (дев’ять проектів)». За підсумками засідання конкурсної ради були затвердила 75 потенційних переможців та зобов’язала їх до 31 травня 2017 року надіслати в секретаріат конкурсної ради (microproekt@gmail.com) належно завірені скан-копії рішень сесій органів місцевого самоврядування про забезпечення бюджетного спів фінансування».

А заступник голови облради Володимир Гірняк зазначив: «Ті, хто з 75 потенційних переможців до визначеного терміну не подадуть цих рішень, вибудуть з переліку».

«Також за пропозицією співголів конкурсної ради було дано доручення  секретаріату до 1 липня 2017 року опрацювати зміни та доповнення до діючої програми проведення обласного конкурсу мікропроектів на 2018 рік», – повідомили також сьогодні, 28 квітня, в прес-службі Львівської міськради., де також опублікували перелік мікропроектів, на які спрямували кошти.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів