Львівська міськрада забезпечить фронтовиків теплим одягом на майже 2 млн. грн

14:17 18 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: bukpravda.cv.ua

Про це повідомив у четвер під час пленарного засідання сесії ЛМР директор її департаменту гуманітарної політики Олег Березюк.

Львівська міська рада уклала договори на 1,6 млн. грн щодо закупівлі теплого одягу бійцям, які перебувають у зоні проведення антитерористичної операції. Планується укласти договори на ще 200 тисяч грн.

Про це сьогодні,18 вересня, під час пленарного засідання сесії Львівської міської ради повідомив директор департаменту гуманітарної політики ЛМР Олег Березюк. За словами чиновника, бійці отримають зимові штани, бушлати, тощо.

Усі потреби узгоджені з керівниками військових підрозділів, що отримають допомогу, а саме це 80 ОМБР, Нацгвардія та батальйон територіальної оборони «Львів». Окрім того, розповів Березюк, міськрада виділила 250 тис. грн на потреби перевезення бійців в рамках ротації, поранених та загиблих.

Відповідну ухвалу сьогодні підтримали 57 депутатів міськради. Директор департаменту гуманітарноі політики наголосив, що потрібно виділити з міського бюджету ще мільйон гривень на матеріально-технічне забезпечення армії, а також 124 тис. для допомоги учасникам АТО та пораненим.

Він додав, що протягом останнього часу допомогу від міськради на суму від 350 до 420 тис. грн отримали 80 ОМБР, НГУ, батальйон «Львів» та військовий госпіталь. Про це повідомляє сьогодні, 18 вересня, кореспондент інтернет-видання «Galnet».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів