Львівщині перерахували 1,4 млн. гривень для виплати допомоги дітям-сиротам

22:08 24 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: obozrevatel.ua

В облдержадміністрації запевнили: «Отримані кошти у повному обсязі вже передані районним бюджетам для використання за цільовим призначенням».

«Львівська область отримала в травні черговий транш субвенції з держбюджету у сумі 1,4 млн. гривень», – повідомили сьогодні, 24 травня, в прес-службі 

обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Ці кошти передбачені на виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім'ях за принципом «гроші ходять за дитиною». Про це повідомив начальник cлужби у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації Володимир Лис, який також запевнив:

«Отримані кошти у повному обсязі вже передані районним бюджетам для використання за цільовим призначенням. Це дозволить вчасно забезпечити проведення виплат державної соціальної допомоги, нарахованої у травні цього року. Загалом впродовж січня-травня 2016 року Львівщина отримала таку соціальну допомогу в сумі 6,9 млн. гривень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів