Львівщина отримала з держбюджету 1,3 млрд. гривень для оплати пільг і субсидій

12:08 1 березня 2017 р.

Директорр департаменту фінансів ЛОДА Олег Демків запевнив, що субвенція з державного бюджету дозволила провести взаєморозрахунки за спожите «блакитне» паливо, електричну енергію та частково погасити бюджетні борги.

Директор департаменту фінансів Львівської ОДА Олег Демків повідомив сьогодні, 1 березня, що Львівщина отримала вчора, 28 лютого, субвенцію з державного бюджету у сумі один мільярд і 308,9 млн. гривень для розрахунку за надані населенню пільги та житлові субсидії. Чиновник також уточнив: «Йдеться про пільги в оплаті за спожиті енергоносії та надані житлово-комунальні послуги».

Олег Демків також запевнив: «Це дало можливість провести взаєморозрахунки за спожите «блакитне» паливо, електричну енергію та  частково погасити бюджетні борги. Зокрема, за спожитий населенням природний газ у ПАТ «Львівгаз збут» – на суму один мільярд і 13,4 млн. гривень, за спожиту житлово-комунальними підприємствами електричну енергію перед ПАТ «Львівобленерго» – 99,3 млн. гривень, за спожитий природний газ теплопостачальними підприємствами перед НАК «Нафтогаз України» та ПАТ «Львівгаз» – 176,1 млн. гривень, а також частково (20,1 млн. грн. або 74 %) погасити бюджетні борги на 1 лютого 2016 року перед тими постачальниками енергоносіїв та надавачами житлово-комунальних послуг, з якими неможливо провести взаєморозрахунки за енергоносії».

Про це повідомили сьогодні, 1 березня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів