Львів обійшов Київ у рейтингу найкомфортніших міст

18:25 28 жовтня 2016 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Головними перевагами Львова назвали низький рівень злочинності, розвинена інфраструктура та відсутність складнощів із пошуком роботи.

Український журнал «Фокус» оприлюднив рейтинг найкомфортніших міст України. Переможцем у списку став Львів, який відірвався від Києва майже на шість балів і отримав показник у 69,4 попри те, що недоліків у ньому не бракеує – дороге житло, невисокі зарплати, затори і дефіцит парковок. Головні ж переваги Львова – низький рівень злочинності, розвинена інфраструктура та відсутність складнощів із пошуком роботи.

Натомість вадами життя в столиці вважають дороге житло та високі ціни, затори та високий рівень злочинності. А серед плюсів Києва – високі зарплати та можливості знайти роботу, а також велика кількість міжміських сполучень.

Замкнув першу трійку із 61,6 бала Хмельницький, де «приємні» ціни на продукти та одяг та висока інвестиційна привабливість, а недоліками вважаються низькі зарплати, поганий стан доріг та забрудненість Південного Бугу. Також до першої десятки потрапили Вінниця, Луцьк, Івано-Франківськ, Тернопіль, Ужгород, Харків та Рівне.

Під час складання рейтингу враховувалися економічний та екологічний фактори, безпека проживання, розвиток інфраструктури та громадська думка. До рейтингу не потрапили тимчасово окуповані Луганськ і Донецьк, а також Автономна республіка Крим. 

Про це повідомили сьогодні, 28 жовтня, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів