Комунальники чергуватимуть у Львові 12-13 листопада через погіршення погоди

18:40 11 листопада 2016 р.

У міськраді запевнили, що районні адміністрації мають необхідний запас піскосуміші.

У прес-службі Львівської міськради повідомили сьогодні, що 12-13 листопада, у зв’язку з прогнозованим погіршенням погодних умов, чергуватимуть комунальні служби міста. У міськраді також запевнили, що районні адміністрації мають необхідний запас піскосуміші.

Як запевнили в повідомленні прес-служби міськрад, у Сихівському районі до прибирання у зимовий період у готові 20 одиниць техніки й закуплено 2353 кубів пускосуміші, а в  Шевченківському районі готові 13 машин, три трактори, грейдер і навантажувачі та закуплено 1400 кубів піскосуміші. Своєю чергою, заступник голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля запевнив: «У нас закуплено орієнтовно дві тисячі кубів піскосуміші, є 13 тонн хімреактиву для посипання пішохідної зони, до 90 тонн чистої солі. Готові п’ять тракторів, чотири піскосії, чотири одиниці снігоприбиральної техніки».

Натомість у Франківському районі готові до прибирання 11 одиниць техніки й закуплено 1300 кубів піскосуміші, в Залізничному районі готові 18 одиниць техніки й закуплено дві тисячі кубів піскосуміші, а в Личаківському будуть готовими на ці вихідні 18 одиниць техніки й акуплено 1800 кубів піскосуміші.

У міськраді також просять бути уважними під час погіршення погодних умов та про всі надзвичайні ситуації повідомляти на гарячу лінію міста за номером телефону 15-80 для оперативного реагування службами. Як інформував «ЩЛ», Львівський гідрометцентр попередив про складні погодні умови, а в уряді доручили облдержадміністраціям протидіяти негоді. За словами віце-прем'єра Геннадія Зубка, ОДА й КМДА повинні перевірити стан готовності інженерної, спеціально і снігоочисної техніки до діяльності в умовах негоди та організувати взаємодію із осередками Червоного Хреста зі забезпечення пунктів обігріву у випадку критичного похолодання.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів