Кількадесят чоловіків звільняли затриманих львівськими патрульними

20:45 27 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: скріншот

Конфлікт на кордоні загрожує криміналом трьом учасникам інциденту в пункті пропуску «Краковець».

В управлінні патрульної поліції Львова повідомили сьогодні, 27 липня: «Близько опівночі поблизу пункту пропуску «Краковець» до автопатруля підійшов громадянин і почав зачіпатися до патрульних, нецензурно висловлюватися і ображати поліцейських. Чоловік не реагував на зауваження і закликав на підмогу інших громадян з черги, які лише загострили конфлікт».

«Інспектори затримали організаторів протиправних дій. Тоді кількадесят чоловіків із черги, намагаючись звільнити затриманих, пошкодили патрульний автомобіль та викрали номерні знаки, чим дали можливість втекти одному зі затриманих, а також завдали тілесних ушкоджень двом патрульним», – поінформували також в управлінні патрульної поліції Львова.

«Чоловік, який викрав номерні знаки, один із них викинув на узбіччя, а другий – коли його наздоганяли поліцейські. Усі троє, за попередньою інформацією, – родичі й жителі Яворівського району. Тепер їм загрожує кримінальна відповідальність за опір працівникам поліції та крадіжку номерних знаків», – повідомили також в управлінні патрульної поліції Львова та опублікували відео інциденту.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів