Правоохоронці спростували чутки про перевищення швидкості керівником львівської поліції (оновлено)

17:00 27 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: firstsocial.info

У прес-службі Ріненського обласного управління МВС повідомили в четвер: «Перевищення швидкості Зозулі фіксували 20 серпня, більше таких випадків на Рівненщині не було».

На рівненському інтернет-порталі «ЧаРівне.інфо» розповіли сьогодні, 27 серпня:

«Новина про те, що Юрія Зозулю вчора оштрафували на Рівненщині, виявилася фейком, яку підхопили в тому числі й центральні ЗМІ. Насправді шефа львівської поліції в Рівненській області штрафували лише раз – 20 серпня, об 11-й годині, коли він поспішав, очевидно, до Львова. Того ж дня, нагадаємо, обікрали авто Зозулі. 

Натомість кому знадобилося знову піднімати це питання – невідомо. В одній із спільнот в інтернет-мережі «Facebook» розповсюдили інформацію про те що, Юрій Зозуля перевищив швидкість в Радивилівському районі 26 серпня близько 23.30. Однак у прес-службі МВС журналісту порталу «ЧаРівне.інфо» спростували ці чутки:

«Юрія Зозулю оштрафували в селі Крупець 20 серпня, об 11-ій годині. Варта цю інформацію закинула, а львівські ЗМІ її підхопили. Перевищення швидкості Зозулі фіксували 20 серпня, більше таких випадків на Рівненщині не було. На нього склали адмінпротокол і він поїхав далі», – зазначили у прес-службі МВС».

Про це повідомили сьогодні, 27 серпня, на рівненському інтернет-порталі «ЧаРівне.інфо». Натомість на сторінці громадського об’єднання «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте» розповіли вранці в четвер: 

«Вчора, 26 серпня, приблизно о 23:30 на трасі Львів-Київ біля Радивилова у Рівенській області зупинили авто, яке перевищило швидкість на 50 кілометрів. Працівники ДАІ авто зупинили, за рулем виявився керівник поліції Львова Юрій Зозуля, який стверджував, що запізнювався на нараду. Після мінімальної дискусії на водія працівники ДАІ склали протокол. З слів свідків, активістів з Рівного, працівники ДАІ при складанні протоколу сказали п. Юрію: «Всі – то всі!».

Про це повідомили сьогодні, 27 серпня, на сторінці громадського об’єднання «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте». Натомість в інформаційній агенції УНІАН розповіли в червер:

«Керівника патрульної поліції Львова Юрія Зозулю оштрафували за перевищення швидкості більше ніж на 50 кілометрів за годину на трасі Київ-Чоп. У секторі зв’язків з громадськістю Рівненського обласного УМВС кореспонденту УНІАН підтвердили оприлюднений у соціальних мережах факт складання протоколу за перевищення швидкості керівником поліції Львова Зозулею.

«Дійсно, факт мав місце. 20 серпня, близько 11.00, в селі Крупець Радивилівського району Рівненської області водій автомобіля «Субару» рухаючись в напрямку Львова перевищив швидкість на 50 км (швидкість автомобіля становила 113 км на год). Складено адміністративний протокол за частиною 3 статті 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення. На порушника накладено штраф у розмірі 510 гривень», – повідомили в секторі зв’язків з громадськістю Рівненського обласного УМВС.

У прес-службі поліції Львова наразі відмовляються від коментарів. Водночас громадська організація «Варта-1», активісти якої спільно з правоохоронцями долучаються до забезпечення охорони порядку у Львові, 27 серпня на своїй сторінці у Фейсбук розмістила повідомлення про факт перевищення Зозулею швидкості, який мав місце 26 серпня. Своєю чергою, в секторі зв’язків з громадськістю Рівненського обласного УМВС не мають інформації про два випадки перевищення швидкості Зозулею і припускають, що йдеться про той самий випадок». 

Про це повідомили сьогодні, 27 серпня, в інформаційній агенції УНІАН.

Як інформував «ЩЛ», керівник львівської патрульної поліції заявляв, що остерігається створювати інформаційні приводи.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів