Керівник львівської патрульної поліції остерігається створювати інформаційні приводи

18:05 26 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: firstsocial.info

Юрій Зозуля заявив, що не сприятиме журналістам у зароблянні гонорарів.

Журналіст Вікторія Балицька, цитуючи в соціальній мережі запевнення керівника львівської патрульної поліції Юрія Зозулі – «Я не збираюся створювати вам інформаційні приводи, щоб ви на цьому заробляли гонорари», пояснила при цьому: «Це він відповів журналістам на робочій зустрічі міліції з поліцією на запитання про те, чому він відмовляє журналістам в коментарях».

Вікторія Балицька написала це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», де вона невдовзі додала:

«Чем меньше думать – тем больше однодумцев» – улюблена цитата начальника львівської патрульної поліції Юрія Зозулі згідно його сторінки у «Facebook». Дуже ілюстративно. Воно, звісно, лише цитата і можна було б не звертати уваги на такі дрібниці, якби не його дивна поведінка.

1. З перших днів на посаді вибіркове ставлення до ЗМІ. Одним («Еспресо ТВ») – увага та інтервю. Іншим – ігнор і посилання на «нама часу»

2. Зухвала неадекватна позиція щодо надання інформації для ЗМІ. Зозуля заявив на одній з робочих нарад, що надаватиме інформацію та коментарі тоді, коли захоче і коли важатиме за потрібне.

Це теж можна було б вважати проявом принциповості і жорстокості менеджера, якби не одне НО. Патрульна поліція не є приватним підприємством її очільника. Він найнятий суспільством «слуга народу». І зобовязаний звітувати перед суспільсивом (за посередництвом ЗМІ) тоді коли того очікує суспільство. А люди мають потребу в оперативній і свіжій інформації про діяльність поліції щодня, принаймні на початку проекту.

Але ніякі вибрики кервника Зозулі ніяк не відображаються на нашому ставленні до наших чудових патрульних. Ми їх любимо і поважаємо».

Вікторія Балицька написала це також на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів