Інструктори навчатимуть львівських патрульних швидкій стрільбі

23:38 20 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: скріншот

Президент Всеукраїнської федерації прикладних стрілецьких видів спорту Сергій Львович передавав свої знання й вміння поліціянтам.

В управлінні патрульної поліції Львова повідомили сьогодні, 20 серпня: «Інструктори тактики патрульної поліції Львова пройшли тренування з вдосконалення набутих навичок стрільби. Свої знання й вміння їм передавали президент Всеукраїнської федерації прикладних стрілецьких видів спорту Сергій Львович та інструктор Всеукраїнської федерації прикладних стрілецьких видів спорту Альона Львович». 

«Патрульні відпрацьовували практику швидкісної стрільби у ближні та віддалені мішені. Відточували майстерність максимально швидкого першого пострілу при раптовій загрозі, а це до двох секунд. На швидкість інструктори стріляли переходячи з позиції в позицію, від стрільби стоячи – до стрільби лежачи. Неабияку увагу приділили стрільбі з укриття, зокрема – з-за дверей службового автомобіля, адже завдяки цьому навику – високий рівень збереження життя поліцейського. Отримані знання інструктори передаватимуть патрульним Львова», – поінформували також на сторінці управління патрульної поліції Львова поліції в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували відео з навчань. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів